GPS Wandeling

GPS Puzzelroute

We laten je met deze GPS wandeling kennismaken met de natuur en alles wat de prachtige omgeving van de Veluwezoom biedt op een originele manier. We hebben twee soorten wandelingen. Zo kan je de hightlight wandeling volgen of al puzzelend door het bos gaan met onze puzzel wandeling.

Liever zonder hulp van een GPS op pad? Bekijk dan onze wandeling: Kraak de Code

GPS Puzzeltocht

Met de GPS maken jullie een avontuurlijke wandeltocht door de omgeving het natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. Dit doen jullie door vragen te beantwoorden, heb je de vraag goed? Dan komt er een nieuw punt uit waar jullie heenlopen. Onderweg zijn er verschillende soorten vragen en zal je ook de omgeving nodig hebben om de vragen juist te beantwoorden! 

De tijdsduur is ongeveer 1 a 1,5 uur. Wij adviseren 1 GPS per maximaal 5 personen. Zeer geschikt om met een grotere groep te doen!

GPS Highlight

Na een instructie over het GPS ga je op pad langs een aantal bijzondere plekjes van het Nationaal Park Veluwezoom. Ook leuk voor de ervaren wandelaars. Naast de handleiding krijg je ook een boekje mee met toeristische informatie over de plekken waar je langs komt.