Laser Kleiduifschieten

Kom naar onze locatie in Arnhem en combineer deze spectaculaire schuttersuitdaging met een heerlijke bbq of buffet bij Postillion Hotel Arnhem.

Met meerdere personen tegelijk de (kunststof)kleiduif raken en punten scoren…
Geen kogel, geen kruit, geen terugslag. En 100% veilig. Je schiet op de kleiduif met infra rood, met een origineel jachtgeweer. Prachtige techniek, want meerdere personen kunnen tegelijkertijd de kleiduif proberen te raken. De computer registreert per schutter de punten. De kleiduif gaat niet stuk, dus je kunt er zelfs meerdere malen op schieten! Er zijn meerdere spelvarianten, waarbij zelfs de beste schutter het moeilijk krijgt.

Met groepen tot ca. 20 personen in 4 groepen, optimaal schutterskansen. Voor grotere groepen maken we graag een voorstel me meerdere activiteiten.

We kunnen die aanbieden als groepsactiviteit met een winnend team of in combinatie met horeca (borrelen, BBQ), op basis van inloop.

De techniek

Met speciale (omgebouwde) jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

De locatie

Liever actief op een andere locatie? Het Laser Kleiduif Schieten kunnen we overal aanbieden waar een groot grasveld of afgesloten terrein is van ca. 20 bij 30 meter. We willen toestemming hebben van de terreineigenaar. Al onze begeleiders zijn voorzien van de vereiste wapenvergunning.

Prijs € 550.- voor 1 uur. Bij elk halfuur extra €50.-
Startlocatie Postillion Hotel Arnhem (zonder extra transportkosten en locatiekosten)
Locatiesuggesties Landgoed Groot Warnsborn, Garage Royal, Hotel de Bilderberg, Nederlands Openlucht museum, De Thermiekbel - Zweefvliegcentrum Terlet,
Tijdsduur 1 á 2 uur (afhankelijk van deelnemersaantal)
Inclusief prijsje voor de beste schutter
Bijzonderheden bij slecht weer zorgen we voor beschutting of indoor variant

Meer mogelijkheden