Reuze Katapult bouwen en … schieten

Katapult bouwen en schieten

In een historische omgeving, even terug in de tijd. Samen bouwen jullie in groepen de Reuze Katapult met de aanwezige touwen en palen. Als uw bouwwerk gereed is, testen we de katapult met een korte schietcompetitie… Een heel opbouwend en actief team spel! Wie schiet er het verst? Wie kan de ballen vangen? Wie kan er mikken?

Mogelijkheden

Met veel balken en touwen kan je allerlei katapulten bouwen! In de afgelopen jaren hebben we al meer dan verschillende 100 bouwwerken gezien! Met de juiste constructie kan je tot wel 100 meter ver schieten!

In het bos spreken we af of het Rozendaalse Zand. Wat een prachtige plek om met elkaar actief te zijn. En… geen belemmeringen voor een uitdaging: wie schiet de verste bal!

Locaties

Mogelijk op diverse locaties. Leuke activiteit voor teamuitje, vergaderbreak, kinderfeestje of als onderdeel van een dagvullend teambuildingsprogramma. Met genoeg ruimte, overal mogelijk!

Prijs € 400 Basisbedrag voor 20 personen, dus voor 20 of minder personen geldt het basisbedrag. Bij extra personen 17.50 p.p. extra
Aantal personen Vanaf 10 personen
Startlocatie De juiste locatie bepalen we in overleg - vanuit onze vestiging naar een mooie plek in het bos fietsen of steppen is ook mogelijk.
Locatiesuggesties De Thermiekbel, bij Zweefvliegcentrum Terlet, Llanfarian, Heteren,
Tijdsduur 45 minuten voor sec het Katapult Bouwen en Schieten
Inclusief Begeleiding
Exclusief Reiskosten

Meer mogelijkheden