De start van jullie Mountainbike tour

De startlocatie voor de route Veluwezoom & Schaarsbergen. We steunen deze goed onderhouden route als trotse vriend van de route. De huur van onze mountainbikes (29 inch. met diverse framematen) is inclusief helm en MTB vignet van Natuurmonumenten. En natuurlijk krijg je een routekaartje met de mountainbikeroute mee.

Schaarsbergen (22,5km)

Hoogtemeters: 308

De Schaarsbergen route is bijna geheel nieuw. De route kent talloze korte, soms steile klimmetjes die bij elkaar optellen en de route flink uitdagend maken. De route heeft net als de andere routes die onder beheer zijn van MTB Zuid Veluwe, vele uitdagende singletracks. Soms snel, met veel flow en andere keren weer flink technisch met veel kort keer-en draaiwerk. Lang doordraaiende (kom)bochten, tafels en pumptrack-onderdelen maken daarnaast ook onderdeel uit van de route. Je kan de route uitbreiden met de route Arnhem (24,1km), Renkum (18,9km) en Ede (36,4km).

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Rheden/Veluwezoom (50km)

Hoogtemeters: 708

Deze mountainbikeroute onderscheidt zich in veel opzichten van andere MTB- routes in Nederland. Het is een pittige, afwisselende en avontuurlijke route dwars door het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. De route loopt in het zuidelijke deel over de stuwwal met pittige, ruwe klimmetjes en lange natuurlijke afdalingen. Hier vind je dan ook de meeste hoogtemeters en recreatieve voorzieningen. De route is zelf af te snijden of uit te breiden. Deze route heeft meerdere keren in de top 10 gestaan van populairste mountainbike routes.

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Bikecleaner

Eigen fiets schoonmaken?
Op onze locatie staat een Bike Cleaner. Je kan per pin € 2,- betalen en schoonmaken maar!
De verhuur fietsen hoef je natuurlijk niet zelf schoon te maken.

Mountainbikes huren

– 27,5-inch elektrische mtb’s (vanaf 160cm)
– Fatbike (vanaf 160cm)
– 29′-inch mtb’s (vanaf 160cm, diverse framematen S – M – L)
– 26′-inch mtb’s (tot ca. 1,65cm)
– 24′-inch mtb’s (tot ca. 1,40cm)
Alle mountainbikes zijn uitgerust met combi pandelen (klick en platform). De huur is inclusief helm en vergunning. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

MTB met gids

Mountainbike met gids

Onder begeleiding van onze gids ontdek je de Posbank en de Veluwezoom,

Barbecue op de Veluwe

Mountainbike met afsluitende barbecue (vanaf 15 pers)

Bij terugkomst staat de barbecue al aan

Schaarsbergen

Rheden/Veluwezoom