Met de Veluwescooter op pad vanuit Arnhem

Op elektrische éénpersoons-scooters ontdek je de mooiste stukjes van de Veluwe. Rij langs het bekende Nationaal Park de Hoge Veluwe of door het Nationaal Park Veluwezoom met Posbank. Liever de stad in? Met onze VeluweScooters ontdek je de hele omgeving! De Veluwezoom is een breed gebied, van Brummen tot aan Renkum! Een (auto – of scooterrijbewijs) is verplicht. Personen zonder rijbewijs kunnen mee rijden met een ebike.

NIEUW Veluwe Sunset Tour

De Veluwe ontdekken met de ondergaande zon in je rug, tijdens misschien wel het mooiste moment van de dag. 

Lees hier meer informatie 

Puzzelroute

Met de VeluweScooter Puzzeltocht gaan jullie aan de hand van verschillende vragen zelf op zoek naar de juiste route. Tijdens de tocht verken je de Veluwe, zo kom je langs verschillende uitzichtpunten, heidevelden, uitkijktorens, zandverstuivingen en bosgebieden met kans op wilde dieren. Zo heb je kans dat je op eens oog in oog staat met een Wild zwijn, Edelhert of Schotse Hooglander.

Lees hier meer informatie 

Welke route krijgen we mee?

Je kiest zelf één van de beschikbare routes. Je huurt de scooters voor 3 uur. De rijtijd van de tocht is ruim 1,5 uur, dus stop zo her en der bij eeuwenoude kastelenen/of gezellige horecaplekjes en geniet van de prachtige vergezichten over de heide. Er zijn verschillende routes, zowel door de natuur als door de mooie stad! Kies ter voorbereiding op onze site naar de verschillende routes of laat je ter plekke adviseren door één van onze enthousiaste medewerkers. Het is verplicht onze vaste routes te rijden. Hiervoor hebben we vergunning van de terreineigenaren. Riskeer geen boetes!

Eigen route rijden?

Onze elektrische scooters (NUI) kun je ook de hele dag huren voor € 49,50! (maximaal 60km) 7 uur inclusief één van onze vaste routes. Omdat je met de e-scooter niet overal welkom bent, adviseren we de routes te volgen waarvoor wij toestemming hebben van de terreineigenaren.

Wat zijn de kosten?

VeluweScooter dagdeel € 30,- p.p. – dag € 55,- p.p. Inclusief route naar keuze en toeristische informatie.

VeluweScooter PLUS kost € 40,- per dagdeel  € 75,- per dag . Inclusief route naar keuze en toeristische informatie.

Bekijk altijd de instructievideo voor je gaat rijden!
Tip! Verzeker je tegen de kosten die je moet voldoen als je schade rijdt aan de scooter, voor € 5,- per scooter.

Met kinderen op pad?

Huur de elektrische VeluweScooter PLUS als ouder en kind VeluweScooter (max. 120kg).
Met onze VeluweScooter PLUS Ouder- en kindscooters ga je er gezellig met je kind op uit. Lekker rondtoeren door de prachtige natuur van de Veluwe, met een pitstop bij bijvoorbeeld Zweefvliegcentrum Terlet of maak er een dagje uit van met een bezoek aan één van de natuurcentra van Arnhem, bijvoorbeeld de Stadsboerderij Presikhaaf

VeluweScooter teamtocht

VeluweScooter Teamtocht

Teambuilding op de Veluwe! Rij met de elektrische VeluweScooters en doe onderweg verschillende activiteiten.

Scooterrijden met boogschieten

Scooterrijden en boogschieten

Op onze eigen booschietbaan! Vanaf € 150,-

Barbecue op de Veluwe

Scooterrijden met BBQ op onze locatie!

Barbecue op onze locatie aan de bosrand

null

Scooterrijden met overnachting

Overnachting vanaf € 68,- bij het Postillion Hotel Arnhem op 100 meter vanaf onze verhuurlocatie!

VeluweScooter

Scooterrijden met gids

Onder begeleiding van onze gids ontdek je de Posbank en de Veluwezoom op onze geruisloze, natuurvriendelijke elektrische scooters.