Met de Veluwescooter op pad vanuit Arnhem

Op elektrische éénpersoons-scooters ontdek je de mooiste stukjes van de Veluwe. Zowel het bekende Nationaal Park de Hoge Veluwe als het Nationaal Park Veluwezoom met Posbank. Liever de stad in? Met onze VeluweScooters ontdek je de hele omgeving! De Veluwezoom is een breed gebied, van Brummen tot aan Renkum! Een (auto – of scooterrijbewijs) is verplicht. Personen zonder rijbewijs kunnen mee rijden met een ebike.

Welke route krijgen we mee?

Je kiest zelf één van de beschikbare routes. Je huurt de scooters voor 3 uur. De rijtijd van de tocht is ruim 1,5 uur, dus stop zo her en der bij eeuwenoude kastelenen/of gezellige horecaplekjes en geniet van de prachtige vergezichten over de heide. Er zijn verschillende routes, zowel door de natuur als door de mooie stad! Kies ter voorbereiding op onze site naar de verschillende routes of laat je ter plekke adviseren door één van onze enthousiaste medewerkers. Het is verplicht onze vaste routes te rijden. Hiervoor hebben we vergunning van de terreineigenaren. Riskeer geen boetes!

Eigen route rijden?

Onze elektrische scooters (NUI) kun je ook de hele dag huren voor € 49,50! (maximaal 60km) 7 uur inclusief één van onze vaste routes. Omdat je met de e-scooter niet overal welkom bent, adviseren we de routes te volgen waarvoor wij toestemming hebben van de terreineigenaren.

Wat zijn de kosten?

Per dagdeel (3 uur) € 26,50 Inclusief: een route naar keuze, een kortingbon van € 2,50 op horeca bij Postillion Hotel Arnhem en toeristische informatie.
De Ouder & kind scooter kost €36,50 per dagdeel. Inclusief: een route naar keuze, een kortingbon van € 2,50 op horeca bij Postillion Hotel Arnhem  en toeristische informatie.
Bekijk altijd de instructievideo voor je gaat rijden!
Tip! Verzeker je tegen de kosten die je moet voldoen als je schade rijdt aan de scooter, voor € 5,- per scooter.

Met kinderen op pad?

Huur de elektrische ouder en kind VeluweScooter (max. 130kg).
Met onze Ouder- en kindscooters ga je er gezellig met je kind op uit. Lekker rondtoeren door de prachtige natuur van de Veluwe, met een pitstop bij bijvoorbeeld Zweefvliegcentrum Terlet of maak er een dagje uit van met een bezoek aan één van de natuurcentra van Arnhem, bijvoorbeeld de Stadsboerderij Presikhaaf

Scooterrijden met overnachting

Overnachting vanaf € 68.-

Overnacht naast de verhuur locatie aan de rand van de Veluwe