Ebike verhuur Veluwe vanaf Arnhem

De ebike is niet voor niets razend populair! In korte tijd heeft jong en oud het gemak ontdekt van een extra duwtje in de rug bij bult op. De groene stroom geeft de milieuvriendelijke fluistermotor van de e-bike een flinke push omhoog. Je houdt als fietser zomaar energie over. Om nog wat meer van de Veluwe te verkennen, met gemak fiets je  op de comfortabele ebikes 60 kilometer op een dag en hou je nog tijd over voor een drankje op een gezellige terras.

Nationaal Park Hoge Veluwe – Nationaal Park Veluwezoom – Schaarsbergen – Veluwe….. allemaal bereikbaar met de ebike!

Fiets vanaf ons centraal gelegen fietsenverhuur naar Nationaal Park Veluwezoom met veel hoogtepunten o.a. de Posbank. Of naar de Hoge Veluwe. De prachtigste natuurgebieden op de Veluwe! Met grote kans op het spotten van herten, zwijnen, reeën en natuurlijk de imposante Schotse Hooglanders.

Huur bij ons een ebike voor een fietstocht op de Veluwe. Bij onze fietsverhuur Veluwe Actief Arnhem, nabij de Posbank verhuren we elektrische fietsen met middenmoter. Naast de verhuur van ebike, mountainbikes, steps, en VeluweScooters kun je elkaar uitdagen op de boogschietbaan.

Parkeren is bij ebike verhuur Arnhem geen probleem. Centraal in Nederland gelegen aan de kruising A12, en A50, naast de Rosendealsche Golfclub – op het terrein van Postillion Hotel Arnhem.

Routes

https://www.buitenkunstarnhem.nl/ fiets je langs verschillende kunstwerken in Arnhem!

Fietsroute Arnhemse Linie Route: 36 km via knooppunten.

Deze route leidt je door het bosrijke buitengebied van Arnhem en langs een groot aantal militaire complexen zoals de Oranjekazerne en Museum Vliegbasis Deelen, maar ook langs de grote attractieparken van Arnhem als Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. In dit prachtige museumpark (nabij knooppunt 48) kun je een bezoekje brengen aan ‘gisteren’.

Burgers Zoo (nabij knooppunt 47) is een bijzonder type dierentuin. Dieren zitten niet zomaar in verblijven, maar maken deel uit van een groter geheel: een ecosysteem. Daardoor wordt een dagje Burgers Zoo een heuse ontdekkingsreis. De dieren laten hun natuurlijke gedrag zien, doordat zij in een zeer natuurgetrouwe omgeving gehuisvest zijn. Bezoek hier o.a. de Ocean, de Desert en de Bush.

Het Nederlands Watermuseum (nabij knooppunt 42) is een eigentijds en interactief doe-museum, gelegen in Park Sonsbeek, dat geheel in het teken staat van zoet water.

Airborne Museum Hartenstein geeft met een unieke en indrukwekkende auiovisuele presentatie een beeld van de slag om Arnhem in september 1944. Verder staat het museum vol met uitrustingsstukken, documenten en foto’s van zowel burgers, geallieerden en Duitsers.

Bergen en Behouden, dat is de naam van het unieke Museum Vliegbasis Deelen (knooppunt 3) bij Arnhem, een permanente expositie van neergestorte vliegtuigen uit WO2. Ook wordt de geschiedenis van de vliegbasis tijdens de Duitse periode en de periode daarna belicht.

Knooppuntroute van 30km. vanaf VeluweActief Arnhem: fiets 2km naar knooppunt 24 – 3 – 55 –  4- 40- 5- 70- 97- 45 – 46 – 47 – 58 – 48 – 49 en terug naar het Postillion Hotel. Of verleng deze route met 10 km. vanaf 45: naar 44- 26- 93- 42- 84 -47 -58- 48- 49.

Prijs € 27,50 per dag
Tijdsduur 1 Dag

Meer mogelijkheden

  • Je kan ook starten vanaf Nijmegen, Veluwetransferium Posbank in Rheden of VeluweActief-Eerbeek voor huurfietsen en prachtige routes.
  • Mocht je de e-bike meerdere dagen huren krijg je een lader mee.
  • Met de knooppunten kaarten zet je zelf heel eenvoudig een route uit over de mooie en goede fietspaden.
  • Beschikbaar in diverse framematen.