Fatbike verhuur Veluwe Actief Arnhem

Wil je een keer wat anders? Kies voor een fatbike!
Met de extra dikke banden rijdt je moeiteloos door het mulle zand.

Vanuit onze fietsverhuur VeluweActief-Arnhem op de Veluwe ben je zo op de mountainbikeroute van Schaarsbergen. We steunen deze goed onderhouden route als trotse vriend van de route. Arnhem en de 50 km van de Veluwezoom zijn vlakbij. En natuurlijk krijg je een routekaartje met de mountainbikeroute mee.

Diverse mountainbikeroutes

Aansluitend aan Schaarsbergen pak je route Ede en heb je meer dan 100 kilometer route. Of stap over van de MTBroute Veluwezoom naar Apeldoorn. Oneindig veel kilometers – en hoogtemeters –  mtb-trail. Wat een uitdagingen met deze prachtige routes vanaf VeluweActief. Ga je op je eigen mountainbike? Na afloop kun je die gemakkelijk voor slecht € 2,- schoonspuiten met onze bike cleaner.

Naast fatbikes verhuren wij ook mountainbikes (29 inch), kleinere mountainbikes (26 inch) en kindermountainbikes (24-inch) en elektrische mountainbikes.

Routes

Veluwezoom (49km)
Hoogtemeters: 708
Deze mountainbikeroute onderscheidt zich in veel opzichten van andere MTB- routes in Nederland. Het is een pittige, afwisselende en avontuurlijke route dwars door het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. De route loopt in het zuidelijke deel over de stuwwal met pittige, ruwe klimmetjes en lange natuurlijke afdalingen. Hier vind je dan ook de meeste hoogtemeters en recreatieve voorzieningen.

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Schaarsbergen (22,5km)
Hoogtemeters: 308

De Schaarsbergen route is bijna geheel nieuw. De route kent niet de grote hoogteverschillen van elders op de Zuid Veluwe (Veluwezoom of Renkum route), maar kent wel talloze korte, soms steile klimmetjes die bij elkaar optellen en de route flink uitdagend maken. De route heeft net als de andere routes die onder beheer zijn van MTB Zuid Veluwe, vele uitdagende singletracks. Soms snel, met veel flow en andere keren weer flink technisch met veel kort keer-en draaiwerk. Lang doordraaiende (kom)bochten, tafels en pumptrack-onderdelen maken daarnaast ook onderdeel uit van de route.

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Bike Cleaner

Eigen fiets schoonmaken?
Op onze locatie staat een Bike Cleaner. Je kan per pin € 2,- betalen en schoonmaken maar!
De verhuur fietsen hoef je natuurlijk niet zelf schoon te maken.

Prijs € 25 per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen (mountainbiken) onder begeleiding van een gids op de Veluwe.
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-en 26’inch te huur.
  • De platformpedalen zijn geschikt voor “gewone”(sport)schoenen.

Mountainbikeroute Schaarsbergen

Mountainbikeroute Veluwezoom