Fietsverhuur Veluwe vanaf Arnhem

Geniet samen van een ontspannen fietstocht op onze versnellingsfietsen en ontdek de prachtige natuur van Rozendaals Veld, Deelerwoud of Posbank. Fiets naar de Hoge Veluwe of kies voor de Fietsroute Arnhemse Linie of Naast de comfortabele versnellingsfiets zijn er ook elektrische fietsen beschikbaar.

Wil je fietsen met kinderen? Er zijn kinderzitjes voor achterop de fiets (vanaf circa 2 jaar), 24-inch kindermountainbikes beschikbaar. Sportief op de Veluwe? Met onze 29 inch MTB’s bedwing je alle heuvels rond de Posbank.

Meer info over een aantal fietsroutes:

Fietsroute Arnhemse Linie Route: 36 km via knooppunten.

Deze route leidt je door het bosrijke buitengebied van Arnhem en langs een groot aantal militaire complexen zoals de Oranjekazerne en Museum Vliegbasis Deelen, maar ook langs de grote attractieparken van Arnhem als Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. In dit prachtige museumpark (nabij knooppunt 48) kun je een bezoekje brengen aan ‘gisteren’.

Burgers Zoo (nabij knooppunt 47) is een bijzonder type dierentuin. Dieren zitten niet zomaar in verblijven, maar maken deel uit van een groter geheel: een ecosysteem. Daardoor wordt een dagje Burgers Zoo een heuse ontdekkingsreis. De dieren laten hun natuurlijke gedrag zien, doordat zij in een zeer natuurgetrouwe omgeving gehuisvest zijn. Bezoek hier o.a. de Ocean, de Desert en de Bush.

Het Nederlands Watermuseum (nabij knooppunt 42) is een eigentijds en interactief doe-museum, gelegen in Park Sonsbeek, dat geheel in het teken staat van zoet water.

Airborne Museum Hartenstein geeft met een unieke en indrukwekkende auiovisuele presentatie een beeld van de slag om Arnhem in september 1944. Verder staat het museum vol met uitrustingsstukken, documenten en foto’s van zowel burgers, geallieerden en Duitsers.

Bergen en Behouden, dat is de naam van het unieke Museum Vliegbasis Deelen (knooppunt 3) bij Arnhem, een permanente expositie van neergestorte vliegtuigen uit WO2. Ook wordt de geschiedenis van de vliegbasis tijdens de Duitse periode en de periode daarna belicht.

Knooppuntroute vanaf VeluweActief Arnhem: richting 24 – 3 – 55 –  4- 40- 5- 70- 97- 45- 46- 45- 44- 26- 93- 42- 84 -47 -58- 48- 49

Prijs € 12 per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Bent u met een grote groep? We kunnen uw groep tot 100 personen van fietsen voorzien. Informeer naar de mogelijkheden.
  • De fietsen hebben een kleine frame maat, en de zadels zijn verstelbaar. Dus geschikt voor groot en klein.
  • Wij verzorgen ook fietstochten met gids.
  • Bij onze locaties in Rheden, Eerbeek en in Nijmegen kun je ook terecht voor huurfietsen en prachtige routes. Bekijk de site van Nijmegen voor verdere mogelijkheden daar.