Mountainbikeverhuur Arnhem – Veluwe

Samen met je kinderen mountainbiken op de Veluwe?  Huur  je mountainbike bij Veluwe Actief -Arnhem. We beschikken over 29’-inch mountainbikes in diverse framematen voor volwassenen, kleine 26′-inch mtb’s (voor kinderen (of kleine mensen) tot ca. 1,65cm) en kindermountainbikes 24′-inch (voor kinderen van 1.30 – 1.45cm). Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen. De huur is inclusief helm en vergunning voor de Veluwezoom route. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Rheden, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

De route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

Maar ook de route Schaarsbergen is echt de moeite waard. Nog meer redenen om vaker terug te komen dus.

Voor meer informatie over de routes klik hier.

Prijs € 12 per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden