Mountainbikeverhuur Veluwe vanuit Arnhem

Samen met je kinderen mountainbiken? We beschikken over 29’-inch mountainbikes in diverse framematen, kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,65cm) en kindermountainbikes 24′-inch (voor kinderen van 1.30 – 1.45cm). Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen. De huur is inclusief helm en vergunning voor de Veluwezoom route. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Rheden, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

De route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

Prijs € 11,50 inclusief een waardebon van € 2,50 te besteden bij de horeca. per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden