Mountainbikeverhuur Veluwe – Arnhem

Wil je eens mountainbiken op de Veluwe? Maar heb je geen beschikking over een eigen mountainbike? Bij Veluwe Actief Arnhem verhuren we 29’-inch mountainbikes in diverse framematen voor volwassenen, kleinere 26′- inch mtb’s (voor kinderen  of kleine volwassenen tot ca. 1,60 cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen (voor “gewone”sportschoenen). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

De Veluwezoom is een prachtige regio in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

De route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

Meer informatie over de Schaarsbergen route en de Veluwezoom route via deze link.

Prijs € 15 per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden