Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf Arnhem

Mountainbikeverhuur Arnhem, vanuit onze locatie in Arnhem ben je zo op de route van Schaarsbergen (waar we trotste vriend van de route van zijn) en van de Veluwezoom. De huur van onze mountainbikes is inclusief helm en MTB vignet van Natuurmonumenten.

 

Routes

Veluwezoom (49km)
Hoogtemeters: 708
Deze mountainbikeroute onderscheidt zich in veel opzichten van andere MTB- routes in Nederland. Het is een pittige, afwisselende en avontuurlijke route dwars door het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. De route loopt in het zuidelijke deel over de stuwwal met pittige, ruwe klimmetjes en lange natuurlijke afdalingen. Hier vind je dan ook de meeste hoogtemeters en recreatieve voorzieningen.

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Schaarsbergen (22,5km)
Hoogtemeters: 308

De Schaarsbergen route is bijna geheel nieuw. De route kent niet de grote hoogteverschillen van elders op de Zuid Veluwe (Veluwezoom of Renkum route), maar kent wel talloze korte, soms steile klimmetjes die bij elkaar optellen en de route flink uitdagend maken. De route heeft net als de andere routes die onder beheer zijn van MTB Zuid Veluwe, vele uitdagende singletracks. Soms snel, met veel flow en andere keren weer flink technisch met veel kort keer-en draaiwerk. Lang doordraaiende (kom)bochten, tafels en pumptrack-onderdelen maken daarnaast ook onderdeel uit van de route.

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Mountainbikes

27,5-inch elektrische mtb’s (vanaf 160cm)
29′-inch mtb’s (vanaf 160cm, diverse framematen S – M – L)
26′-inch mtb’s (tot ca. 1,65cm)
24′-inch mtb’s (tot ca. 1,40cm)
Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen, klickpedalen zijn apart te reserveren. De huur is inclusief helm en vergunning. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Prijs € 22,50 per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids op de Veluwe.
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-en 26’inch te huur.
  • De platformpedalen zijn geschikt voor “gewone”(sport)schoenen.

Mountainbikeroute Schaarsbergen

Mountainbikeroute Veluwezoom