Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf Arnhem

We verhuren 29′-inch mountainbikes in diverse framematen (S – M – L), kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,65cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen, klickpedalen zijn apart te reserveren. De huur is inclusief helm en vergunning. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Vanuit de fietsverhuur Arnhem ben je zo op de Veluwezoomroute. Gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Rheden, Loenen en Hoenderloo. Maar ook route Zuid Veluwe route Oosterbeek is hiervandaan bereikbaar.

De Veluwezoom route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

Prijs € 22,50 per dag, inclusief een waardebon van € 2,50 te besteden bij de horeca.
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids op de Veluwe.
  • Bij huur vanuit VeluweActief-Arnhem.nl , VeluweActief Rheden en VeluweActief-Eerbeek.nl fiets je zo de MTB Veluwezoomroute op!
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-en 26’inch te huur.
  • Bij VeluweActief Rheden verhuren we e-mtb’s.
  • Een kaartje met mountainbike-route is bij te reserveren (á € 2,-).
  • De platformpedalen zijn geschikt voor “gewone”(sport)schoenen.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail