Mountainbike verhuur Veluwe Actief Arnhem

Mountainbikeverhuur VeluweActief-Arnhem

Vanuit onze fietsverhuur VeluweActief-Arnhem op de Veluwe ben je zo op de mountainbikeroute van Schaarsbergen. We steunen deze goed onderhouden route als trotse vriend van de route. Arnhem en de 50 km van de Veluwezoom zijn vlakbij. De huur van onze mountainbikes (29 inch. met diverse framematen) is inclusief helm en MTB vignet van Natuurmonumenten. En natuurlijk krijg je een routekaartje met de mountainbikeroute mee.

Onze mountainbikes onderhouden we zorgvuldig!

Mountainbiken doe je vanuit Arnhem!

Diverse mountainbikeroutes

Aansluitend aan Schaarsbergen pak je route Ede en heb je meer dan 100 kilometer route. Of stap over van de MTBroute Veluwezoom naar Apeldoorn. Oneindig veel kilometers – en hoogtemeters –  mtb-trail. Wat een uitdagingen met deze prachtige routes vanaf VeluweActief. Ga je op je eigen mountainbike? Na afloop kun je die gemakkelijk voor slechts € 2,- schoonspuiten met onze bike cleaner.

Naast mountainbikes (29 inch), kindermountainbikes (26 inch en 24 inch) en elektrische mountainbikes verhuren we bij Veluwe Actief Arnhem versnellingsfietsen, ebikes, steppen en VeluweScooters.

Routes

Veluwezoom (49km)
Hoogtemeters: 708
Deze mountainbikeroute onderscheidt zich in veel opzichten van andere MTB- routes in Nederland. Het is een pittige, afwisselende en avontuurlijke route dwars door het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. De route loopt in het zuidelijke deel over de stuwwal met pittige, ruwe klimmetjes en lange natuurlijke afdalingen. Hier vind je dan ook de meeste hoogtemeters en recreatieve voorzieningen.

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Schaarsbergen (22,5km)
Hoogtemeters: 308

De Schaarsbergen route is bijna geheel nieuw. De route kent niet de grote hoogteverschillen van elders op de Zuid Veluwe (Veluwezoom of Renkum route), maar kent wel talloze korte, soms steile klimmetjes die bij elkaar optellen en de route flink uitdagend maken. De route heeft net als de andere routes die onder beheer zijn van MTB Zuid Veluwe, vele uitdagende singletracks. Soms snel, met veel flow en andere keren weer flink technisch met veel kort keer-en draaiwerk. Lang doordraaiende (kom)bochten, tafels en pumptrack-onderdelen maken daarnaast ook onderdeel uit van de route.

Bekijk hier meer informatie over de route of download het GPX bestand.

Mountainbikes huren

27,5-inch elektrische mtb’s (vanaf 160cm)
29′-inch mtb’s (vanaf 160cm, diverse framematen S – M – L)
26′-inch mtb’s (tot ca. 1,65cm)
24′-inch mtb’s (tot ca. 1,40cm)
Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen. De huur is inclusief helm en vergunning. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Bike Cleaner

Eigen fiets schoonmaken?
Op onze locatie staat een Bike Cleaner. Je kan per pin € 2,- betalen en schoonmaken maar!
De verhuur fietsen hoef je natuurlijk niet zelf schoon te maken.

Prijs € 25 per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen (mountainbiken) onder begeleiding van een gids op de Veluwe.
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-en 26’inch te huur.
  • De combipedalen zijn geschikt voor “gewone”(sport)schoenen. Of voor het SPD clicksysteem.

Mountainbikeroute Schaarsbergen

Mountainbikeroute Veluwezoom