Speurroute Kraak de Code

Kraak de Code

Met jouw groepje ga met een kaart het bos in. Op zoek naar aanwijzingen om de vragen te beantwoorden. Met speuren en logisch nadenken gaat dat zeker lukken. Maar om de code te vinden, is het oplossen van een paar hersenkrakers echt noodzakelijk.

Lukt het jullie de Code van de Veluwe te kraken?

Speurtocht en Code kraken = ca. een uur. € 25,- per groepje van ca. 5 personen. Leuke gezinsactiviteit! Maar natuurlijk ook in groepjes met de hele familie!

Uurtje “actief” met je bedrijf? Hartstikke leuke manier om te wandelen met tóch een uitdaging!

Reserveer hier voor een Kraak de Code speurroute.

Routes

https://www.buitenkunstarnhem.nl/ fiets je langs verschillende kunstwerken in Arnhem!

Fietsroute Arnhemse Linie Route: 36 km via knooppunten.

Deze route leidt je door het bosrijke buitengebied van Arnhem en langs een groot aantal militaire complexen zoals de Oranjekazerne en Museum Vliegbasis Deelen, maar ook langs de grote attractieparken van Arnhem als Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. In dit prachtige museumpark (nabij knooppunt 48) kun je een bezoekje brengen aan ‘gisteren’.

Burgers Zoo (nabij knooppunt 47) is een bijzonder type dierentuin. Dieren zitten niet zomaar in verblijven, maar maken deel uit van een groter geheel: een ecosysteem. Daardoor wordt een dagje Burgers Zoo een heuse ontdekkingsreis. De dieren laten hun natuurlijke gedrag zien, doordat zij in een zeer natuurgetrouwe omgeving gehuisvest zijn. Bezoek hier o.a. de Ocean, de Desert en de Bush.

Het Nederlands Watermuseum (nabij knooppunt 42) is een eigentijds en interactief doe-museum, gelegen in Park Sonsbeek, dat geheel in het teken staat van zoet water.

Airborne Museum Hartenstein geeft met een unieke en indrukwekkende auiovisuele presentatie een beeld van de slag om Arnhem in september 1944. Verder staat het museum vol met uitrustingsstukken, documenten en foto’s van zowel burgers, geallieerden en Duitsers.

Bergen en Behouden, dat is de naam van het unieke Museum Vliegbasis Deelen (knooppunt 3) bij Arnhem, een permanente expositie van neergestorte vliegtuigen uit WO2. Ook wordt de geschiedenis van de vliegbasis tijdens de Duitse periode en de periode daarna belicht.

Knooppuntroute van 30km. vanaf VeluweActief Arnhem: fiets 2km naar knooppunt 24 – 3 – 55 –  4- 40- 5- 70- 97- 45 – 46 – 47 – 58 – 48 – 49 en terug naar het Postillion Hotel. Of verleng deze route met 10 km. vanaf 45: naar 44- 26- 93- 42- 84 -47 -58- 48- 49.

Prijs € 25,00 per groepje van ca. 5 personen
Tijdsduur 1 uur

Meer mogelijkheden

  • De puzzel is niet eenvoudig, want gebaseerd op puzzelniveau voor volwassenen. Dus houdt daar rekening mee om tot een oplossing te komen, samen puzzelen!